Haemme 2 ammattilaista kalusteasentajaa Pääkaupunkiseudulle ja Uudenmaan alueelle

Merianto Install Oy on huonekalu- ja sisustusprojektijohtamisen asiantuntijayritys.

Tarjoamme toimivia ja laadukkaita kokonaisratkaisuja erilaisten julkisten tilojen ja ympäristöjen sisustuksen suunnitteluun ja toteutukseen. Meriantolla on pitkä kokemus sairaaloiden, terveyskeskusten, apteekkien, hotellien, museoiden, koulujen, päiväkotien, toimistorakennusten ja -tilojen sekä kotien kalustuksen ja muun sisustuksen kokonaisratkaisuista niin Virossa, Suomessa kuin muuallakin. Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat johtavat rakennusliikkeet.

 

Haemme 2 ammattilaista kalusteasentajaa Pääkaupunkiseudulle ja Uudenmaan alueelle tekemään alihankintana tai työsuhteeseen erikoiskalusteasennuksia ja kalusteisiin liittyviä muita töitä yrityksellemme.

Työtehtäviin kuuluu mm. rakennustyömailla kalusteiden asentamista haluttuihin kohtiin. Työ on raskasta, joten tehtävä vaatii hakijalta hyvää fyysistä kuntoa ja huolellisuutta. Edellytyksenä on työhön tarvittavat käden taidot ja kokemus. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Aikaisempi työkokemus esim. rakennusapumiehen tai kalusteasentajan töistä sekä oma pakettiauto katsotaan eduksi. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Olet reipas, oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykeneväinen ja työkalujen käyttö ei tuota ongelmia. Haluatko liittyä meihin? Jätä hakemuksesi.

Työnantaja: Merianto Install OY

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

 

Yhteydenotot sähköpostitse: raimo@merianto.com tai puhelimitse + 372 504 8700

Tagasi